x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trei copii au căzut în haznaua din curtea unei şcoli din Dâmboviţa. O fetiţă a murit

Trei copii au căzut în haznaua din curtea unei şcoli din Dâmboviţa. O fetiţă a murit

12 Mar 2012   •   07:55
Trei copii au căzut în haznaua din curtea unei şcoli din Dâmboviţa. O fetiţă a murit

Trei copii au cazut in haznaua unei scoli din localitatea Viisoara, judetul Dambovita. Unul dintre acestia, o fetita, a murit. Ceilalti doi copii au fost salvati in ultima clipa de cadrele didactice. Toaleta se afla in curtea scolii.

Cei trei copii erau in pauza si se jucau in zona toaletei improvizate a scolii. Copilul care a murit era o fetita de 10 ani.

Purtatorul de cuvant al Politiei Dambovita, Raluca Florescu, a declarat ca incidentul s-a petrecut in spatele scolii, unde trei copii au mers sa se joace, iar la un moment dat o placa din beton cu care era acoperita fosa septica a cedat, iar copiii au cazut.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dambovita, Eduard Telea, a declarat ca pompierii sositi la fata locului i-au gasit pe doi dintre copii, care fusesera scosi de catre personalul scolii. Cei doi copii nu au avut nevoie de ingrijiri medicale si au fost luati acasa de catre parinti.

Fetita de 10 ani a fost scoasa decedata de catre pompieri.

La randul sau, seful Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Dambovita, Sorin Ion, a declarat ca incidentul s-a petrecut in timpul unei pauze, cand cei trei copii se jucau sarind pe placile din beton care acopereau fosa septica din curtea scolii.

Seful ISJ Dambovita a precizat ca vor fi verificate toate procedurile interne ale scolii, pentru a se stabili cine este responsabil de producerea acestui incident.

×