x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trenurile de pe relația Craiova-Pitești și Pitești-București Nord vor circula cu întârzieri

Trenurile de pe relația Craiova-Pitești și Pitești-București Nord vor circula cu întârzieri

de Redacția Jurnalul    |    11 Ian 2024   •   10:12
Trenurile de pe relația Craiova-Pitești și Pitești-București Nord vor circula cu întârzieri
Sursa foto: Victor Stroe

Trenurile de pe relația Craiova-Pitești și Pitești-București Nord vor circula cu întârzieri din cauza unui macaz defect, a anunțat joi compania CFR Călători.

„Urmare a avizării administratorului de infrastructură – CFR SA cu privire la producerea unui deranjament la infrastructura feroviară (macaz defect) din stația Bălteni, trenurile de pe relația Craiova – Pitești precum și cele de pe relația Pitești – București Nord vor circula cu întârzieri. Aceste întârzieri vor genera decalări ale orarelor de circulație și pentru alte trenuri de călători”, a transmia CFR Călători.

Compania precizează că, în zona afectată, circulația se desfășoară, în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de CFR SA.

Pasagerii care au bilete la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea pentru parcursul neefectuat.

CFR SA anunța anterior că în stația Bălteni din cauza imposibilității manevrării unui macaz ca urmare a temperaturilor scăzute a fost perturbată circulația a patru trenuri de călători.

Este vorba de trenurile RE 9262, R 9483, R 9484, RE 9259, care au staționat în gările adiacente până la remedierea deranjamentului.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: trenuri întarzieri