x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit la Mangalia

Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit la Mangalia

06 Iun 2015   •   18:06
Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit la Mangalia

Trupul unui bărbat a fost găsit, sâmbătă, în apele Mării Negre, la Mangalia, după ce, în aceeaşi zi, un turist de 26 de ani s-a înecat în staţiunea Jupiter.

Medicul coordonator de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Constanţa, dr. Aura Broască, a declarat, pentru AGERPRES, că persoana al cărei corp a fost găsit la Mangalia s-ar fi înecat de mai multe zile, nefiind exclus să fie vorba de turistul care, în minivacanţa de Rusalii, a dispărut în apa mării la Costineşti şi nu a fost găsit.

Ancheta poliţiştilor în acest caz este în derulare.

Sâmbătă dimineaţa, un turist de 26 de ani din judeţul Ialomiţa s-a înecat în staţiunea Jupiter.

Turistul nu a ţinut cont de avertizările salvamarilor privind valurile mari şi curenţii puternici şi s-a avântat în larg.

Corpul acestuia a fost dus de curenţi şi prins între stabilopozii unui dig, iar pentru scoaterea lui la mal a fost necesară intervenţia pompierilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea.

În minivacanţa de Rusalii, la Costineşti, un turist de 33 de ani din Craiova a închiriat o barcă de la un club nautic, a plecat pe Marea Neagră şi nu a revenit la mal.

Ambarcaţiunea a fost găsită la o distanţă de circa o sută de metri depărtare de ţărm, în barcă aflându-se vesta de salvare pe care turistul o primise la plecarea în largul mării. agerpres.ro

×