x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mihai Tudose: Vocalii Cîțu și Voiculescu sunt pe cale să se transforme în corul bocitoarelor

Mihai Tudose: Vocalii Cîțu și Voiculescu sunt pe cale să se transforme în corul bocitoarelor

de Alice Petrescu    |    23 Noi 2023   •   19:15
Mihai Tudose: Vocalii Cîțu și Voiculescu sunt pe cale să se transforme în corul bocitoarelor

Fostul premier Mihai Tudose a comentat anunțul DNA privind dosarul vaccinurilor. Vocalii Cîțu și Voiculescu sunt pe cale să transforme din cavalerii apocalipsei în corul bocitoarelor, a spus liderul PSD.

Comentariile au fost publicate pe Facebook.

„Și uite-așa, marele specialist Cîțu împreună cu neprihăniții/ neprihănitele useriști/useriste (fiindcă la ei genul e neclar) sunt pe cale să afle împreună cu statul (DNA): ei - răspunsul la întrebarea “de ce nu sunt bani la buget acum” și statul (noi) - răspunsul la întrebarea “ce naiba au făcut ăștia cu sutele de miliarde împrumutate”, a scris Tudose pe rețeaua de socializare.

Fostul premier a mai spus că așteaptă rezultatele anchetei.

„Și uite-așa vocalii Cîțu & co și Voiculescu & co sunt pe cale să se transforme din cavalerii apocalipsei, care ne tot dau sfaturi, în corul bocitoarelor care își invocă inocența, în timp ce “li se vede sarcina”. Fiindcă, în final, statul român prin instituțiile abilitate, ne va spune dacă Superman Cîțu și ai lui și Voiculescu și ai lui, atunci când au împrumutat sute de miliarde care s-au dus în neant, au fost hoți sau idioți. Sau ambele”, a precizat Tudose.

Reamintim că DNA a anunțat joi că intenționează să ancheteze trei membri ai guvernului Câțu în dosarul vaccinurilor. Surse apropiate anchetei susțin că este vorba despre fostul premier Florin Câțu și de foștii miniștri Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă.

Potrivit surselor, DNA solicită ridicarea imunității parlamentare a fostului premier Florin Câțu și cere avizul președintelui Klaus Iohannis pentru anchetarea foștilor miniștri ai Sănătății – Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă, în dosarul achiziției de vaccinuri în România din perioada pandemiei.

Cei trei sunt vizați de DNA pentru presupuse fapte de complicitate la abuz în serviciu.

 

 

×
Subiecte în articol: tudose citu voiculescu