x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Turism rural pe bani putini

Turism rural pe bani putini

de Ovidiu Anton    |    03 Sep 2005   •   00:00

Litoralul nu va ramane in aceasta toamna singurul loc in care romanii isi pot petrece ieftin vacanta. Sapte filiale ale Asociatiei Nationale de Turism Rural, Ecologic si Cultural au hotarat ca in perioada 12 septembrie - 1 noiembrie sa reduca tarifele la pensiuni.

Amatorii de agroturism vor putea sa plece in vacanta, la munte sau in Delta Dunarii, cu foarte putini bani. Astfel, pana la sfarsitul lunii septembrie, ei vor avea ocazia sa petreaca un sejur de cinci zile la Durau, Cheia, Breaza sau in Delta Dunarii, cu cel mult 105 lei noi de persoana la pensiunile de doua margarete si cu pana la 125 de lei noi la cele de trei margarete.

Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural a preluat modelul programului "O saptamana la mare", care se aplica de cativa ani pe Litoral, pentru ca acesta se bucura de un real succes. Deocamdata, la aceasta initiativa au aderat doar filialele asociatiei din Neamt, Dambovita, Covasna, Cluj, Prahova, Tulcea si Suceava, insa conducerea spera ca programul sa se extinda la nivel national. (Ovidiu Anton)

×
Subiecte în articol: observator