x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ucigaşul din Făgăraş, condamnat pe viaţă

Ucigaşul din Făgăraş, condamnat pe viaţă

de Violeta Fotache    |    11 Mar 2011   •   16:19

Magistraţii Tribunalului Braşov au decis, vineri, ca autorul asasinatului, recidivistul Daniel Iordan (28 de ani), să petreacă tot restul vieţii în închisoare, fiind condamnat pentru omor deosebit de grav, tâlhărie, violare de domiciliu şi viol, a informat judecătorul Alina Mioc, purtător de cuvânt al Tribunalului Braşov. Daunele materiale pe care trebuie să le plătească sunt de 15.000 de lei, iar cele morale de 100.000 de euro către Lucica Dima, mama victimei. Verdictul nu este definitiv.

Reamintim că în 7 august 2010, Lucia Crişan (21 de ani), studentă la Facultatea de Medicină din Sibiu, secţia Stomatologie, a fost bătută şi înjunghiată cu un cuţit de bucătărie, violată, apoi incendiată în pat, într-un apartament din Făgăraş. În urma investigaţiilor, autorităţile au stabilit că Daniel Iordan este autorul acestor fapte îngrozitoare. El a intrat pe fereastra lăsată deschisă a apartamentului, unde a găsit-o pe fiica proprietarei. Tânăra a reuşit să fugă şi să se baricadeze într-o cameră, de unde a încercat să îşi sune fratele pe telefonul mobil. Agresorul a luat un cuţit din bucătărie şi a reuşit să intre în camera unde se afla fata, a înjunghiat-o pe aceasta în gât de mai multe ori şi a lovit-o cu picioarele în zona feţei, după care a violat-o.

Pentru a-şi acoperi urmele, agresorul a dat foc cu o brichetă saltelei patului în care se afla victima, a furat telefonul mobil şi o pereche de jeanşi
ai acesteia pe care erau urme de sânge şi a fugit de la locul faptei. A fost prins de poliţişti a doua zi.

×
Subiecte în articol: fagaras tribunalul brasov ucigas