x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Udrea, după audierea la DNA: Toţi cei care sunt prinşi că au luat șpagă spun că au dat-o mai departe şi sunt bine mersi

Udrea, după audierea la DNA: Toţi cei care sunt prinşi că au luat șpagă spun că au dat-o mai departe şi sunt bine mersi

24 Feb 2015   •   08:32
Udrea, după audierea la DNA: Toţi cei care sunt prinşi că au luat șpagă spun că au dat-o mai departe şi sunt bine mersi
UPDATE 13:13 - După aproape cinci ore de audieri la Direcţia Naţională Anticorupţie, Elena Udrea a declarat că i s-au adus la cunoştinţă noile învinuiri în dosarul Gala Bute.

"Eu constat următorul lucru: toți cei care sunt prinși că au luat șpagă sau au făcut ceva ilegal spun că au dat-o mai departe, și sunt bine mersi. Nu știu, trebuie să spun și eu că am dat mai departe sau ceva? Tehnica aceasta îi face pe cei care practică asta scăpați. Singurul care a rămas în arest este Rudel Obreja, care n-a vrut să declare ce i s-a cerut, restul au spus că ce au luat au dat mai departe. Față de domnul Coldea voi face denunțuri până le ia cineva în serios. Dacă asta l-a ajutat să fie liber, eu îi doresc să fie sănătos (n.r. Cocoș)”. După ce stai trei luni în arest, probabil că spui orice ți se cere ca să pleci", a spus Udrea la ieşirea din sediul DNA.
...............................
Elena Udrea a ajuns, în această dimineaţă, la sediul Direcției Naționale Anticorupție pentru a fi audiată în dosarul Gala Bute. Fostul ministru va lua la cunoștință acuzațiile pe care procurorii DNA i le aduc în acest dosar.

La intrarea în sediul instituției, Udrea le-a spus jurnaliștilor că „este obișnuită cu astfel de zile” şi că "este o telenovelă fără sfârşit".

Ieri, plenul Camerei Deputaților a încuviințat solicitarea DNA de arestare preventivă și urmărire penală pe numele Elenei Udrea.
 
 


De asemenea, procurorii DNA urmează să se prezintă în fața Înaltei Curți cu propunere de arestare preventivă pentru deputat, decizia pe care magistrații urmează să o ia nefiind definitivă, însă executorie.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea