x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Udrea: În loc să facă teledonuri, Realitatea TV ar trebui să îşi achite datoriile către fisc

Udrea: În loc să facă teledonuri, Realitatea TV ar trebui să îşi achite datoriile către fisc

09 Iul 2010   •   00:00
Udrea: În loc să facă teledonuri, Realitatea TV ar trebui să îşi achite datoriile către fisc
Sursa foto: Marin Raica/Jurnalul National

Elena Udrea a declarat război Realitatea TV şi a publicat un articol pe blogul personal, în care ironizează numele televiziunii Realitatea TV în Manipularea TV şi sugerează conducerii să-şi plătească datoriile către fisc, în loc să facă teledonuri pentru sinistraţi.



"Realitatea TV ar trebui să se numească Manipularea TV, este un adevar recunoscut. O spun o data in plus pentru modul în care prezintă acţiunile autorităţilor de la inundaţii", a refulat Elena Udrea pe blogul personal, ca răspuns la modul cum trustul de presă a relatat acţiunile domniei sale.

"Nu mă aştept ca trustul Realitatea să renunţe la manipulări. În definitiv, din asta şi-a făcut averea patronul trustului. Şi încă ceva, în loc să facă teledonuri, trustul Realitatea ar trebui să înceapă prin a îşi plăti datoriile către fisc. Aşa îi vor ajuta cu siguranţă pe cei afectaţi şi nu prin campanii de manipulare", scrie Udrea pe blog.

De asemenea, domnia sa a precizat că: "Am făcut cadou o bicicletă unui bătrân din Gâdinţi care nu era, însă, afectat de inundaţii. Vă daţi seama că nu toţi oamenii dintr-o localitate afectată de inundaţii sunt în mod automat afectaţi. Acest domn în vârstă - avea aproape 80 de ani - a venit la mine şi m-a impresionat cu modul direct, onest si hatru în care mi-a prezentat situaţia lui ca pensionar. Nu mi-a cerut nimic, dar am vrut să îi fac eu cadou o bicicletă nouă pentru că m-a cucerit cu modul în care a pus problema solutiilor la criza adoptate de Guvern şi pentru că bicicleta pe care o avea cu el era ruginită şi veche. Asa ca am trimis repede pe cineva sa cumpere din Roman bicicleta facandu-i o surpriza care l-a bucurat mult."

"Aş fi preferat ca "Manipularea TV" să nu prezinte episodul, pentru că nu am făcut acest gest pentru a apărea la televizor. Au decis contrariul", a precizat Elena Udrea.

×
Subiecte în articol: observator