x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Udrea: Misiunea mea este să recâştigăm încrederea bucureştenilor

Udrea: Misiunea mea este să recâştigăm încrederea bucureştenilor

25 Iul 2010   •   00:00
Udrea: Misiunea mea este să recâştigăm încrederea bucureştenilor
Sursa foto: Marin Raica/Jurnalul Naţional

Preşedintele interimar al PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat, duminică, la prima şedinţă a fililalei în noua formulă de coordonare, că nu a venit la organizaţie pentru a candida la Primăria Capitalei, precizând că misiunea sa este "recâştigarea încrederii bucureştenilor".

"Misiunea mea este să recâştigăm încrederea bucureştenilor", le-a spus Udrea membrilor PDL din organizaţia Bucureşti, cărora le-a mulţumit că au venit la această primă întâlnire pe care a solicitat-o.

Udrea a mai spus că este o mare onoare şi o mare responsabilitate pentru ea să ocupe această funcţie, arătând că organizaţia PDL din Bucureşti este cea mai mare a partidului, care a dat de trei ori primarul general la Capitalei şi de două ori preşedintele României.

Organizaţia PDL Bucureşti s-a reunit, duminică, în prima şedinţă de la preluarea funcţiei de preşedinte interimar de către Elena Udrea, noua şefă a filialei fiind prezentă, de altfel, încă din cursul dimineţii, la sediul partidului, unde s-a făcut curăţenie.

PDL Bucureşti s-a reunit în noua formulă de coordonare, la ora 15.00, la sediul partidului din Aleea Modrogan nr. 22, şedinţa fiind condusă de preşedintele interimar Elena Udrea. Aceasta urmează să susţină o conferinţă de presă la finalul întâlnirii, la sediul central al PDL din Aleea Modrogan nr.1.

Elena Udrea a sosit, în jurul orei 11.00, la sediul din Aleea Modrogan 22. Mai multe persoane au făcut curăţenie la sediu, inclusiv pe terasa din curtea imobilului, Elena Udrea dând câteva indicaţii.

La şedinţa PDL Bucureşti participă şi europarlamentarul Cristian Preda, care a precizat că a răspuns inviţiei adresate de Elena Udrea. De asemena, sunt prezenţi la reuniune ministrul Daniel Funeriu, senatorul Anca Boagiu, primarul Sectorului 6, Cristian Poteraş, toţi membri ai organizaţiei.

Reuniunea are loc în curtea interioară a sediului din Aleea Modrogan 22.

×
Subiecte în articol: special observator