x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Udrea mută sediul Ministerului Turismului în Palatul Victoria

Udrea mută sediul Ministerului Turismului în Palatul Victoria

23 Dec 2008   •   00:00

Prima măsură pe care o va lua noul ministru al Turismului, Elena Udrea, este mutarea sediului instituţiei de la Ministerul pentru IMM, Comerţ şi Turism în incinta Palatului Victoria.



"Prima măsură va fi să ne mutăm de-aici (n.r. - sediul Ministerului pentru IMM, Comerţ şi Turism, n.r.), apoi să reorganizăm ministerul şi să organizăm prezenţa României la câteva târguri de turism, care vor avea loc în perioada imediat următoare", a declarat Udrea astăzi, la învestirea sa în funcţie. Ea a precizat că Ministerul Turismului va funcţiona în incinta Palatului Victoria, sediul Guvernului.
"În zilele următoare mă voi întâlni cu asociaţiile din turism, iar azi sau mâine mă întâlnesc cu reprezentanţii Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT). Am înţeles că agenţiile mici de turism au probleme legate de criză", a spus Udrea, citată de Mediafax. Ea a adăugat că turismul românesc are resursele necesare pentru a fi un domeniu care să contribuie atât la buget, cât şi la crearea unor noi locuri de muncă.
"Faptul că s-a înfiinţat un minister al Turismului demonstrează că acest domeniu a ajuns să fie tratat cu toată consideraţia, cum ar fi meritat în ultimii 20 ani. Putem face din România o destinaţie preferată a consumatorilor de turism la nivel internaţional", a arătat Udrea. Ea a mai spus că ţinta pe termen scurt o reprezintă creşterea calităţii serviciilor, astfel încât acestea să fie cât mai aproape de ceea ce îşi doresc turiştii.

×
Subiecte în articol: romania