x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Udrea: N-aş putea să spun cum s-a lucrat la brand, dar ne-a fost predat cu drepturi de autor

Udrea: N-aş putea să spun cum s-a lucrat la brand, dar ne-a fost predat cu drepturi de autor

29 Iul 2010   •   00:00

Elena Udrea, prezentă la Shanghai pentru lansarea noului brand turistic al României, întrebată dacă logoul acestuia a fost preluat de pe internet, a declarat că nu ştie cum s-a lucrat la brand şi că acesta a fost predat ministerului odată cu drepturile de autor asupra lui.

"Nu mă pricep la branduri şi mărci, dar acest produs a fost achiziţionat în urma unei licitaţii publice de la o mare companie de branding din lume, care a lucrat la brandurile Spaniei, Greciei, Croaţiei, Cubei şi altele", a declarat Udrea la conferinţa ce a avut loc după lansarea brandului.

Ea a adăugat că brandul a fost predat ministerului cu toate drepturile de autor. Firma care l-a creat a garantat pentru el dreptul de proprietate internaţională.
"Din punctul nostru de vedere suntem în deplină legalitate. N-aş putea eu să vă răspund cum s-a lucrat la acest brand, dar avem garanţia că cei care au creat brandul sunt responsabili şi au respectat toată legislaţia", a mai spus ea.

×
Subiecte în articol: observator