x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ultimul SNA - Jurnalul pulseaza in ritm national

Ultimul SNA - Jurnalul pulseaza in ritm national

12 Oct 2005   •   00:00

Cel mai nou val al Studiului National de Audienta confirma consolidarea Jurnalului National pe prima pozitie in segmentul ziarelor de calitate. Luna dupa luna, gustul public ne crediteaza cu tot mai multa consecventa.

Cat de mult inseamna Jurnalul National pentru romanii pasionati de informatie bine documentata despre viata lor si a lumii in care traiesc ne confirma cel mai proaspat val din Studiul National de Audienta. Studiul privind obiceiurile de lectura ale concetatenilor nostri indica o preferinta declarata pentru abordarea realitatii in cheia de interpretare a Jurnalului.

Publicatia noastra ramane pe prima pozitie in topul cititorilor de ziare de calitate, la o distanta importanta in raport cu competitia.

Daca, intre aprilie 2004 si aprilie 2005, Jurnalul National si Evenimentul Zilei, cotidianul care facuse istorie in anii ’90, erau separate in termeni de audienta de peste optzeci de mii de cititori, intre iunie 2004 si iulie 2005, diferenta a crescut pana la 123.400 de cititori in favoarea Jurnalului, semn ca optiunea cititorului roman e din ce in ce mai limpede.

Detaliile tehnice indica un fapt confirmat de viata de zi cu zi a redactiei: mail-uri cu felicitari de la cititori, telefoane cu mesaje constructive de la cei care urmaresc evolutia Jurnalului.

Pentru fiecare pas inainte facut de Jurnalul, cititorului reverente!
Click pt a mari imaginea Click pt a mari imaginea
Audienta pricipalelor cotidiene de calitate din Romania - val anterior de audienta(03 mai 2004 - 24 aprilie 2005)
Audienta pricipalelor cotidiene de calitate din Romania - ultimul val de audienta(26 iulie 2004 - 24 iulie 2005)
×
Subiecte în articol: observator national