x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator ACCIDENT GRAV pe A2. Un autocar cu 53 de persoane, dintre care 18 copii, s-a răsturnat! Sunt morți și răniți grav

ACCIDENT GRAV pe A2. Un autocar cu 53 de persoane, dintre care 18 copii, s-a răsturnat! Sunt morți și răniți grav

09 Aug 2015   •   09:15
ACCIDENT GRAV pe A2. Un autocar cu 53 de persoane, dintre care 18 copii, s-a răsturnat! Sunt morți și răniți grav
Sursa foto: rtv.net

Un autocar în care se aflau 53 de persoane, dintre care 18 copii, şi care se îndrepta spre Bucureşti s-a răsturnat, în noaptea de sâmbătă spre dumincă, în jurul orei 2.00, pe Autostrada Soarelui (A2) București-Constanța.

În zonă au fost trimise peste 30 de maşini de intervenţie, potrivit antena3.ro.

Citește și Traficul a fost reluat pe A2, după accidentul în care a fost implicat un autocar

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a declarat în direct la Antena 3 că accidentul s-a petrecut în judeţul Călăraşi, pe sensul de mers spre Bucureşti, şi că spre zona respectivă au plecat aproximativ 30 maşini de intervenţie ale Serviciului de Ambulanţă şi ale SMURD, inclusiv maşina de intervenţie pentru victime multiple şi unitatea mobilă de urgenţă, în judeţ fiind declanaşat Planul Roşu.



"Din păcate avem doi decedaţi, trei care au refuzat transferul la spitale şi dintre cei 48 care au ajuns la spital, doi sunt în stare critică iar unul dintre ei cu o amputaţie de membru şi celălalt cu traumatism cranio-cerebral grav. A fost declanşat cod roşu în Călăraşi", a precizat Raed Arafat.

Toţi răniţii din autocarul cu ucraneni răsturnat pe autostrada soarelui au fost transportaţi la spitalele din Capitală.

La Spitalul Floreasca au fost transportaţi 13 dintre răniţi,11 adulți și doi copii în vârstă de 10 și 11ani. Un minor a fost transferat la Spitalul de copii Grigore Alexandrescu. Patru dintre pacienți au răni ușoare și vor fi externați în cursul zilei de astăzi.




×
Subiecte în articol: accident autocar a2 autostrada soarelui