x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un avion de mici dimensiuni a aterizat pe marginea DN1, în judeţul Braşov

Un avion de mici dimensiuni a aterizat pe marginea DN1, în judeţul Braşov

26 Apr 2012   •   19:04
Un avion de mici dimensiuni a aterizat pe marginea DN1, în judeţul Braşov

Un avion de mici dimensiuni, la bordul caruia se afla o singura persoana, pilotul, a aterizat fortat in judetul Brasov, joi seara,

Potrivit Antena 3, incidentul aviatic s-a petrecut in jurul orei 20.30, avionul aterizand fortat intre Vladeni si Persani, la aproximativ 30 -35 de kilometri de Brasov, in apropierea unei zone impadurite.

Prefectul de Brasov, Ion Gontea a declarat ca la fata locului a ajuns un echipaj al ISU care a acordat ingrijiri pilotului, usor ranit.

"Apelul a venit la Serviciul unic 112 de la un sofer care circula pe DN1 si care a vazut din masina ce s-a intamplat. Echipajul de interventie a ajuns la fata locului foarte rapid, in cel mult un sfert de ora", a declarat Gontea, conform Mediafax.

Purtatorul de cuvant al ISU Brasov, Ciprian Sfreja, a declarat ca in momentul in care echipajul ISU a ajuns la locul incidentului, pilotul era in afara avionului, fiind in stare de soc: "I s-a acordat primul ajutor, este constient, era pe picioarele lui cand l-am gasit. El refuza sa fie transportat la spital".

Pilotul a mai spus ca a incercat o aterizare fortata din cauza vremii, iar cu putin inainte sa ajunga pe sol aparatul de zbor s-a rasturnat. Potrivit primelor date, avionul de mici dimensiuni ar fi proprietatea personala a pilotului.

×
Subiecte în articol: brasov avion aterizare fortata