x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un bărbat care tâlhărea un elev în toaleta Pasajului Universităţii a fost prins în flagrant de agenţii Poliţiei Locale

Un bărbat care tâlhărea un elev în toaleta Pasajului Universităţii a fost prins în flagrant de agenţii Poliţiei Locale

17 Mai 2012   •   11:40
Un bărbat care tâlhărea un elev în toaleta Pasajului Universităţii a fost prins în flagrant de agenţii Poliţiei Locale

Agentii Politiei Locale a Municipiului Bucuresti au prins in flagrant un bucurestean in timp ce talharea un elev de 16 ani, intr-o toaleta din Pasajul Universitatii.

A.M.M. de 16 ani se afla in drum spre scoala, in jurul orei opt dimineata. Cand s-a oprit la W.C.-ul public din pasaj, un individ a incercat sa-i ia cu forta banii din buzunar.

Patrula care a impiedicat talharia efectua, la aceeasi ora, rondul de supraveghere a Pietei Universitatii. In pasajul de la Universitate - unul din obiectivele monitorizate de Serviciul Paza Bunuri si Obiective din cadrul P.L.M.B. - agentii locali au intrat, pentru verificari suplimentare in perimetrul toaletelor.

Elevul tocmai fusese ingramadit intr-o cabina, iar A.N., de 38 de ani, il forta, cu lovituri de pumn, sa-i dea toti banii pe care-i avea. Politistii locali au spart usa cabinei si l-au imobilizat imediat pe agresor. Acesta a sustinut mai intai ca este angajat al Ministerului de Interne. Apoi, a prezentat agentilor P.L.M.B. o legitimatie de la Ministerul Apararii Nationale pe care isi lipise fotografia.

Actul fals a fost confiscat iar la controlul corporal au fost gasite 5 telefoane mobile, un binoclu si o legitimatie de asistent social din cadrul Primariei Sectorului 6 al Capitalei. Agresorul, legitimatia falsa precum si toate bunurile gasite asupra sa au fost predate Politiei Nationale.

×
Subiecte în articol: talharie pasaj universitate