x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un bărbat din Cluj bănuit că s-ar fi sinucis şi doi copii ai acestuia, în vârstă de 3 şi 15 ani, căutaţi de pompieri şi scafandri în lacul Tarniţa

Un bărbat din Cluj bănuit că s-ar fi sinucis şi doi copii ai acestuia, în vârstă de 3 şi 15 ani, căutaţi de pompieri şi scafandri în lacul Tarniţa

28 Feb 2012   •   08:23
Un bărbat din Cluj bănuit că s-ar fi sinucis şi doi copii ai acestuia, în vârstă de 3 şi 15 ani, căutaţi de pompieri şi scafandri în lacul Tarniţa

Update: Barbatul disparut cu copiii sai le spune mamelor acestora, pe o inregistrare, ca nu o sa ii mai vada niciodata. Potrivit politistilor, la locuinta barbatului, un alt baiat al sau a gasit o inregistrare video in care acesta apare cu cei doi copii cu care a disparut si in care le spune mamelor celor doi ca nu o sa ii mai vada. Politistii sustin ca cei doi copii, o fetita de trei ani si un baiat de 15 ani, provin din doua relatii.

Barbatul lucra ca masinist la Hidroelectrica, langa barajul Tarnita, iar luni seara urma sa intre de serviciu. Un coleg de serviciu al barbatului spune ca acesta avea datorii la banci, iar in ultima perioada parea foarte obosit pentru ca lucra si ca taximetrist pentru a-si completa veniturile. El a spus ca barbatul a fost testat psihologic in fiecare an si ca a trecut testele. "Stiu ca omul mai avea datorii, ca si-a luat un apartament scump in 2008 si ca ratele acum erau tot mai mari, dar nu il cred in stare sa le faca rau copiilor, pentru ca ii iubea foarte mult", a spus colegul barbatului.

Un barbat si doi copii ai lui, un baiat de 15 ani si o fetita de trei ani, sunt cautati, marti, in lacul Tarnita si in imprejurimi, dupa ce au disparut de la domiciliul lor din localitatea clujeana Floresti, politistii afirmand ca acesta a lasat o inregistrare in care spunea ca se va sinucide.

Conform politistilor, luni, baiatul mai mare al familiei a anuntat Politia ca tatal sau, in varsta de 48 de ani, a disparut de la locuinta sa din Floresti. Barbatul a plecat cu un autoturism, luand cu el doi dintre copii - un baiat de 15 ani si o fetita de trei ani.

Potrivit surselor citate, barbatul a lasat o inregistrare video din care rezulta ca urma sa se sinucida. Masina a fost gasita in zona lacului de acumulare Tarnita, astfel ca Politia a inceput cautarile celor trei.

La cautari, care au inceput de luni seara, participa si mai multe echipaje de pompieri cu scafandri. (Mediafax)

×