x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un bărbat vindecat de COVID-19 a murit la două ore după externare

Un bărbat vindecat de COVID-19 a murit la două ore după externare

07 Aug 2020   •   15:16
Un bărbat vindecat de COVID-19 a murit la două ore după externare

Un pacient în vârstă de 84 de ani, din comuna Văgiulești, județul Gorj, tratat de coronavirus în spitalul suport pentru COVID-19, din oraşul Târgu-Cărbuneşti, a murit acasă, la două ore după externare.

 

Pacientul în vârstă de 84 de ani a fost internat în spital pe 13 iulie, după ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus.

Acesta a decedat pe 4 august, imediat după ce a fost externat din spitalul din Târgu-Cărbunești, județul Gorj, în urma unui test COVID negativ.

„A stat în spital 21 de zile. A venit într-o stare gravă. Pe lângă infecția cu noul coronavirus avea și alte comorbidități, diabet, hipertensiune, tulburări de echilibru din cauza unui accident vascular vechi. Pe perioada internării, lucrurile au mers bine, a plecat din spital după un test negativ la 21 de zile. Părere personală, a făcut un duș sau o baie fierbinte, datorită anticoagulantelor pe care le-a făcut în timpul internării, pe care foarte bine că le-a făcut, era normal să le facă, presupun că a făcut un infarct miocardic, pentru că s-au mai întâmplat încă două sau trei cazuri în țară. Un asistent de la Suceava, un pacient mult mai tânăr la Slatina, același lucru s-a întâmplat. După ce s-a externat, după două-trei ore, a făcut o baie sau un duș fierbinte și a avut același final. Pacientul a stat o perioadă și la ATI, pentru că starea lui generală a fost proastă. Mi-a părut bine că un pacient la 84 de ani pleacă vindecat acasă, vindecat de infecția COVID. Îmi pare rău de ceea ce s-a întâmplat. Munca noastră de 21 de zile dintr-odată s-a năruit", a declarat, pentru MEDIAFAX, Constantin Târziu, directorul spitalului din Târgu-Cărbunești.

Familia exclude varianta conform căreia ar fi murit după o baie fierbinte, întrucât bătrânului i s-ar fi făcut rău înainte de a intra în cadă.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: bărbat Covid-19 deces