x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un copil de 14 ani a murit, iar altul este grav rănit după ce au căzut cu bicicleta într-o râpă

Un copil de 14 ani a murit, iar altul este grav rănit după ce au căzut cu bicicleta într-o râpă

12 Noi 2012   •   15:44
Un copil de 14 ani a murit, iar altul este grav rănit după ce au căzut cu bicicleta într-o râpă
Sursa foto: bistriteanul.ro

Un băiat de 14 ani din satul Suplai, județul Bistrița-Năsăud, a murit, iar altul de 11 ani este grav rănit, după ce au căzut cu bicicleta într-o râpă.

"Nu ştim exact cum s-a petrecut acest incident. Din câte am aflat a căzut cu bicicleta într-o râpă. Copilul este decedat, nu s-a mai putut face nimic, din păcate", a explicat pentru Bistriţeanul.ro dispecerul de serviciu al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud.

"Este vorba despre un copil de 14 ani care împreună cu altul de 11 ani mergeau pe o bicicletă. Într-o curbă copilul a pierdut controlul ghidonului şi a căzut cu bicicleta într-o râpă. Băiatul de 14 ani a decedat din păcat iar cel de 11 a fost rănit uşor. Trupul neînsufleţit al micuţului a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei. Poliţiştii au început cercetările pentru a afla împrejurările exacte în care s-a petrecut acest incident", a explicat pentru Bistriţeanul.ro purtătorul de cuvânt al IPJ BN, insp. Antonela Gorgan.

×