x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un elev eliminat de la BAC, pentru copiat, a dat în judecată Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa. Vezi de ce

Un elev eliminat de la BAC, pentru copiat, a dat în judecată Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa. Vezi de ce

06 Iul 2012   •   11:19
Un elev eliminat de la BAC, pentru copiat, a dat în judecată Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa. Vezi de ce

Dragos Gabriel Magiaru, absolvent al Liceului International de Informatica, a fost eliminat din proba scrisa la istorie, din cadrul BAC-ului, intrucat a fost prins cu fituici, scrie Replica de Constanta.

La momentul respectiv, elevul si-a recunoscut fapta, dand si declaratie in acest sens. Dupa o analiza mai atenta a situatiei, acesta s-a gandit ca ar putea fi absolvit de vina daca da in judecata Inspectoratul Scolar Judetean Constanta.

"Este vorba despre unul dintre elevii eliminati din examenul de BAC, proba de istorie, care a savarsit o tentativa de frauda, avea copiute. Conform procedurii, elevul si-a recunoscut vina, declaratie in acest sens dand si comisia de supraveghere. Acum, probabil, incearca sa se absolve de vina pentru a putea da a doua sesiune a bacalaureratului. Din punct de vedere legal, nu mai poate da examenul decat in 2013", a declarat Marinela-Natalia Mrejeru, purtatorul de cuvant al ISJ Constanta.

×