x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un microbuz s-a răsturnat în Vâlcea din cauza poleiului: Numărul răniţilor a ajuns la 11

Un microbuz s-a răsturnat în Vâlcea din cauza poleiului: Numărul răniţilor a ajuns la 11

23 Ian 2012   •   06:08
Un microbuz s-a răsturnat în Vâlcea din cauza poleiului: Numărul răniţilor a ajuns la 11

UPDATE 09:43 - Alte cinci persoane aflate in microbuzul care s-a rasturnat, in aceasta dimineata, pe DN 64, in zona Ionesti-Marcea din judetul Valcea s-au prezentat la Spitalul Judetean din Ramnicu Valcea, astfel ca numarul ranitilor a ajuns la 11.

La aceasta ora, traficul rutier in zona accidentului revenise la normal dupa ce s-a circulat pe o singura banda, alternativ, sub supravegherea politistilor.

Sase persoane au fost ranite, in aceasta dimineata, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat pe DN 64, in zona Ionesti-Marcea din judetul Valcea. Potrivit primelor date ale politistilor, accidentul s-a produs din cauza poleiului.

Purtatorul de cuvant al Politiei Valcea, inspector Alina Teodorescu, a declarat ca in microbuz se aflau 12 pasageri si soferul, iar autovehiculul circula dinspre Dragasani spre Ramnicu Valcea.

"Era carosabil alunecos, iar dupa o curba, in linie dreapta, masina a derapat, a intrat pe contrasens si s-a rasturnat pe partea stanga, intr-un sant", a precizat purtatorul de cuvant al Politiei Valcea.

In urma accidentului au fost raniti sase pasageri, trei dintre ei fiind in stare grava. Toti cei sase raniti au fost transportati cu ambulatele la Spitalul Judetean din Ramnicu Valcea, potrivit Mediafax.

Primele date ale politistilor arata ca accidentul s-a produs din cauza neadaptarii vitezei la carosabilul acoperit cu polei. (V.M.)

×