x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un militar a murit, iar un altul a fost grav rănit în urma unui accident rutier petrecut în Argeş

Un militar a murit, iar un altul a fost grav rănit în urma unui accident rutier petrecut în Argeş

de Mediafax    |    04 Oct 2011   •   15:27

Un tanar de 21 de ani, soldat la unitatea militara din Bascov, judetul Arges, a murit, marti, iar un alt militar de la o unitate din Campulung Muscel a fost grav ranit dupa ce motocicleta pe care se aflau a fost lovita de un autoturism, accidentul petrecandu-se pe DN 7 C, in comuna Baiculesti.

Primele cercetari ale politistilor arata ca vinovat de producerea accidentului este unul dintre cei doi militari - Ionut Belu, de 21 de ani, care conducea motocicleta, tanarul avand permis de conducere pentru categoria A de un an.

Potrivit Politiei, tanarul s-a angajat in depasirea unei coloane de masini, dar nu s-a asigurat, iar motocicleta, pe care se mai afla un militar, Ion Cristian Savu, de 23 de ani, de la unitatea militara din Campulung Muscel, a fost lovit de un autoturism condus regulamentar din sens opus.

In urma impactului violent, tanarul care conducea motocicleta, Ionut Belu, militar la unitatea militara din Bascov, a murit, iar celalalt militar a fost grav ranit, fiind transportat la Spitalul Municipal din Curtea de Arges.

×