x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un nou suspect a fost arestat în cazul Marian Cozma

Un nou suspect a fost arestat în cazul Marian Cozma

23 Iul 2009   •   00:00
Un nou suspect a fost arestat în cazul Marian Cozma

Un bărbat în vârstă de 26 de ani a fost arestat preventiv miercuri pentru tulburarea ordinii publice, în legătură cu cazul asasinatului căruia i-a căzut victimă, la începutul anului, la Veszprem, handbalistul român Marian Cozma, a anunţat purtătorul de cuvânt al Comisariatului General al Poliţiei din Comitatul Veszprem.



Csanyi Zoltan, purtător de cuvânt al poliţiei din Veszprem, a menţionat că domiciliul tânărului nu va fi dat publicităţii de poliţie, în interesul anchetei, şi nici mărturia acestuia, informează ziarul ungar Magyar Nemzet, citat de Agerpres.

El a mai declarat că poliţia a efectuat miercuri 'o audiere la faţa locului', în scopul reconstituirii evenimentelor din seara crimei, anchetatorii ducându-l pe suspectul de omucidere Sz. I., arestat preventiv mai devreme, la localul Patriot din Veszprem.

Însărcinatul cu presa a mai amintit faptul că anterior, angajaţi ai departamentului criminalistic din cadrul poliţiei comitatului Veszprem au efectuat împreună cu pirotehnicieni 'o cercetare pe teren', de-a lungul drumului principal numărul 8, în zona localităţii Hajmasker. Scopul căutărilor, care au avut loc acum trei luni, l-a reprezentat găsirea oricăror obiecte care ar fi putut fi folosite ca 'instrument de comitere a delictului'.

Csanyi a adăugat că ancheta continuă, în momentul de faţă fiind evaluate părerile experţilor şi audiaţi martori şi suspecţi, şi având loc totodată confruntări. Pe baza datelor şi dovezilor de până acum, va fi nevoie de folosirea de noi experţi şi de completarea opiniilor de specialitate aflate acum la dispoziţie, a menţionat Csanyi, potrivit căruia se speră ca ancheta să se încheie anul acesta.

Marian Cozma, jucător al echipei MKB Veszprem şi membru al selecţionatei de handbal a României, a fost asasinat la 8 februarie dimineaţa în faţa localului Patriot din Veszprem. Cei doi jucători care au sărit în ajutorul său, sârbul Zarko Sesum şi croatul Ivan Pesic, au suferit şi ei răni grave şi au trebuit să fie operaţi, având nevoie de îngrijiri medicale de lungă durată. Până acum, numărul suspecţilor implicaţi în această crimă este de opt, şapte din ei aflându-se în arest preventiv. Conform comunicatelor anterioare, poliţia suspectează de complicitate la omucidere un număr de cinci persoane, toţi bărbaţi. (V.A.)

×
Subiecte în articol: observator