x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un pacient de la Spitalul Spiridon a ucis un bolnav şi a înjunghiat o asistentă, în salon

Un pacient de la Spitalul Spiridon a ucis un bolnav şi a înjunghiat o asistentă, în salon

de Cristinel C. Popa    |    11 Iun 2012   •   07:27
Un pacient de la Spitalul Spiridon a ucis un bolnav şi a înjunghiat o asistentă, în salon

Intamplare socanta in sectia de Cardiologie a celui mai mare spital din Moldova.Luni dimineata, un pacient de 78 de ani internat cu afectiuni cardio-respiratorii, a casapit pur si simplu unul dintre bolnavii internati cu probleme cardiace. Barbatul i-a infipt cutitul folosit drept tacam in inima celui aflat pe patul alaturat.

"Cel grav ranit a fost transferat la sectia de Chirurgie vasculara si in ciuda manevrelor de resuscitare, nu a mai putut fi salvat', a spus Diana Cimpoesu, medic coordinator in cadrul UPU de la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi. Conducerea spitalului a anuntat Politia, un echipaj al acesteia deplasandu-se la fata locului pentru cercetari si derularea procedurii de transfer al acestuia catre Spitalul de Psihiatrie Socola pentru evaluarea sa din punctul de vedere al starii sale psihice.

"Tanara asistenta a incercat sa intervina dar a fost si ea lovita - are o plaga la nivelul bratului, este internata, dar starea ei este buna', a mai spus dr. Cimpoesu. Evenimentul i-a luat prin surprindere pe toti cei de la Spitalul "Sf. Spiridon'. Chiar personalul medical din salonul unde s-a petrecut tragedia n-au putut impiedica producerea evenimentului. "Evenimentul s-a petrecut neasteptat de repede intrucat in ciuda faptului ca in salon se aflau mai multe persoane nu au reusit sa intervina', a mai spus medicul de la Spitalul Sf. Spiridon.

×