x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un poliţist din Dej, eroul nopţii de Revelion: S-a aruncat în Someşul îngheţat pentru a salva o tânără sinucigaşă (VIDEO)

Un poliţist din Dej, eroul nopţii de Revelion: S-a aruncat în Someşul îngheţat pentru a salva o tânără sinucigaşă (VIDEO)

02 Ian 2012   •   09:01
Un poliţist din Dej, eroul nopţii de Revelion: S-a aruncat în Someşul îngheţat pentru a salva o tânără sinucigaşă (VIDEO)

Agentul sef Marius Mecea de la Politia Municipiului Dej este politistul care, in noaptea dintre ani, si-a riscat viata si nu a ezitat sa intre in apa inghetata a Somesului pentru a salva o tanara de 18 ani care s-a aruncat de pe pod.

Dupa ce a primit apelul prin 112, in aproximativ 2 minute a ajuns la locul solicitarii. Agentul a vazut-o pe tanara in apa, si-a dat jos geaca de pe el si a inotat pana in mijlocul raului, scrie dejeanul.ro.

In momentul in care politistul a ajuns la ea, fata era in stare de inconstienta, cu fata in apa. A Politistul i-a scos capul la suprafata apei dupa care i-a efectuat respiratie gura-la-gura.

Fata si-a revenit si chiar a reusit sa-i spuna barbatului cum se numeste. De la producerea incidentului si pana in momentul in care pompierii au reusit sa ajunga cu barca la cele doua persoane au trecut aproximativ 20-25 de minute, timp in care cei doi au stat in apa care avea o temperatura aproape de limita inghetului.

In cele din urma cei doi au fost salvati si au ajuns la spital. Politistul nu a ramas internat, dar tanara care a incercat sa se sinucida a avut nevoie de spitalizare.

×