x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un puşcăriaş de la Penitenciarul Poartă Albă şi-a ascuns telefonul în fund şi refuză să-i fie scos

Un puşcăriaş de la Penitenciarul Poartă Albă şi-a ascuns telefonul în fund şi refuză să-i fie scos

14 Iun 2012   •   12:59
Un puşcăriaş de la Penitenciarul Poartă Albă şi-a ascuns telefonul în fund şi refuză să-i fie scos

Un detinut in varsta de 33 de ani, incarcerat in Penitenciarul Poarta Alba a ajuns la Spitalul Judetean Constanta, dupa ce a apelat la o metoda mai putin obisnuita pentru a ascunde un telefon mobil: l-a introdus in anus. Potrivit reprezentantilor penitenciarului, fapta a fost descoperita aseara, cu ocazia unui control sumar corporal. Tanarul a fost transportat la spitalul din Constanta, medicii au confirmat prezenta telefonului, dar detinutul a refuzat asistenta medicala.

"Confirmam. Detinutul ispaseste o condamnare de trei ani pentru furt calificat. Aseara, in urma unui control de rutina, la controlul corporal, detectorul de metale a sesizat existenta unui obiect metalin in corpul detinului si a fost dus la spital. L-au internat la spitatul judetean, iar medicii au confirmat ca obiectul era un telefon mobil. Detinutul in caza a refuzat orice fel de asistenta medicala, asa ca a fost reincarcerat in penitenciar, fara sa-i fie extras obiectul respectiv. Legea interzice asistenta medicala fortata, asa ca nu am putut face nimic pentru el. Trebuia sa plece la penitenciarul din Slobozia, asa ca, spune el, si-a ascuns telefonul in fund, sa-l ia cu el. Cine stie, poate acolo o sa accepte o interventie medicala", a declarat purtatorul de cuvant al penitenciarului Poarta Alba, inspector principal Botezan Gabi.

×