x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un student a murit după ce a fost înjunghiat în campusul bucureştean de la Agronomie

Un student a murit după ce a fost înjunghiat în campusul bucureştean de la Agronomie

10 Iun 2012   •   12:11
Un student a murit după ce a fost înjunghiat în campusul bucureştean de la Agronomie

Un student a murit, in aceasta dimineata, intr-un spital din Capitala dupa ce a fost injunghiat in campusul Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti (USAMVB), intr-un conflict izbucnit din cauza unei fete.

Incidentul a fost raportat la 112, persoana care a sesizat anuntand ca intr-un campus universitar din sectorul 1 a fost injunghiata o persoana, care a fost transportata la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale, se arata intr-un comunicat al Politiei Capitalei.

Tanarul injunghiat avea 21 de ani si era student la Management Agrozootehnic, conform Mediafax. Din primele verificari s-a stabilit ca, in urma unui conflict spontan, un grup de persoane a adresat cuvinte jignitoare unei tinere, iar in apararea ei au intervenit prietenii cu care aceasta se deplasa. Ulterior, in altercatia intre cele doua grupuri, tanarul a fost injunghiat.

Autorul a fugit de la fata locului, iar tanarul injunghiat a fost transportat la spital, unde a fost supus unei interventii chirurgicale, insa nu a putut fi salvat.

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri din Politia Capitalei fac cercetari pentru identificarea autorului si stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care s-a produs evenimentul.

×