x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un tânăr s-a spânzurat în sediul Poliţiei din Lupeni

Un tânăr s-a spânzurat în sediul Poliţiei din Lupeni

22 Iun 2012   •   10:20
Un tânăr s-a spânzurat în sediul Poliţiei din Lupeni

Mai multi politisti din Lupeni sunt cercetati de IPJ Hunedoara, dupa ce un tanar din localitate a murit, in noaptea de joi spre vineri, la spital, unde a ajuns in urma cu cateva zile dupa ce se spanzurase cu o curea de un calorifer aflat in sala de asteptare din sediul Politiei.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Hunedoara, Bogdan Nitu, institutia a inceput verificari la Lupeni impotriva mai multor politisti, dupa ce un tanar in varsta de 28 de ani din localitate, care fusese dus la sediul Politiei pentru declaratii, s-a spanzurat, luni seara, in sala de asteptare a sediului.

"A fost primit un apel pe 112 de la o femeie care acuza ca un barbat a intrat peste ea in casa. Echipa operativa l-a identificat pe acesta pe strada si l-a dus la sediu. Intre timp, un alt apel anunta un alt caz in Lupeni si politistii au fost obligati sa plece acolo. Barbatul a ramas in fata sediului Politiei. Acesta l-a rugat pe ofiterul de serviciu sa-l lase sa intre in sala de asteptare unde s-a si spanzurat cu cureaua de la pantaloni de calorifer", a spus Nitu.

Potrivit sursei citate, ofiterul de serviciu parasise sala de asteptare pentru a-si continua activitatea si cand s-a intors l-a gasit pe tanar agatat de calorifer.

Tanarul a fost dus la Spitalul din Petrosani, unde a murit joi noapte.

"Asteptam raportul medico-legal ca sa vedem care sunt cauzele decesului barbatului, daca exista legatura intre tentativa de suicid si moartea acestuia si vom face verificari", a afirmat Nitu.

Nitu a spus ca IPJ Hunedoara face verificari pentru a stabili ce s-a intamplat si, in functie de rezultat, vor fi luate masurile legale. (Mediafax)

×