x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Unde este Alexandru Faur, personaj-cheie in dosarul Elenei Udrea?

Unde este Alexandru Faur, personaj-cheie in dosarul Elenei Udrea?

30 Ian 2015   •   17:07
Unde este Alexandru Faur, personaj-cheie in dosarul Elenei Udrea?

Alexandru Faur, persoana care a i-a redat somnul Elenei Udrea, preluand creditul acesteia de peste trei milioane de euro, a fost de negasit in ultima perioada.
Alexandru Faur, un apropiat in cercul lui Gheorghe Stelian, beneficiar al comisioanelor ilegale din dosarul Microsoft si partener de afaceri al lui Dorin Cocos, este salvatorul financiar al Elenei Udrea, prin preluarea creditului de peste trei milioane de euro, pe care aceasta il avea la BRD.
Procurorii DNA suspecteaza ca tocmai prin aceasta tranzactie Elena Udrea a intrat in circuitul financiar prin care mita de la Microsoft a fost albita.

Din cauza ca Faur nu a mai platit creditul preluat de la Elena Udrea, banca l-a executat silit, scotand la licitatie terenul pe care il preluase in contul creantei.
.
De negasit in ultimele zile, Alexandru Faur, dupa cum se poate observa un personaj-cheie in dosarul Microsoft, apare intr-o serie de fotografii facute in cursul serii de miercuri, cu doar cateva ore inainte ca Elena Udrea sa fie adusa la audieri la sediul DNA.
Potrivit informatiilor stiripesurse.ro, Faur se afla la Paris, alaturi de Elissa, o cantareata libaneza cu care ar avea o relatie speciala.

×