x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Unde stau miliardarii lumii?

Unde stau miliardarii lumii?

05 Apr 2014   •   15:36
Unde stau miliardarii lumii?

O anchetă dată publicităţii de tel-avivre.com arată că 67 de miliardari ai lumii locuiesc la Londra, 39 la Tel-Aviv, 25 la Paris şi numai 14 la Geneva, în Elveţia. Un număr de 14 miliardari deţin proprietăţi în Toscana, iar nouă în insulele greceşti. Analiza prezentată de site-ul israelian estimează valoarea proprietăţilor imobiliare de lux, activele miliardarilor din Europa, precum şi stilul lor de viaţă.

Aceeaşi analiză indică faptul că, în medie, miliardarii deţin cel puţin patru proprietăţi în întreaga lume. În materie de alegeri imobiliare, miliardarii se orientează după amplasamentul proprietăţii, dimensiunile acesteia, spaţiu, securitate şi design.

Coasta de Azur este regiunea preferată de miliardari pentru proprietăţile de la malul mării, unde se află 39 de proprietăţi de acest tip, ai căror fericiţi deţinători pot să se bucure şi de cursele de la Grand Prix sau de Festivalul de la Cannes, de exemplu. Este vorba, în general, despre case aflate pe plajă, cu circa şapte dormitoare şi cu un preţ de circa 22 de milioane de euro.

Potrivit analizei prezentate, patrimoniul mediu al unui miliardar este de 1,79 de miliarde de dolari.

×