x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ungureanu, vizită pe Autostrada Bucureşti-Ploieşti: La jumătatea lunii mai vom avea autostrada dată în circulaţie

Ungureanu, vizită pe Autostrada Bucureşti-Ploieşti: La jumătatea lunii mai vom avea autostrada dată în circulaţie

22 Apr 2012   •   09:26
Ungureanu, vizită pe Autostrada Bucureşti-Ploieşti: La jumătatea lunii mai vom avea autostrada dată în circulaţie

Premierul Mihai Razvan Ungureanu a inspectat, astazi, Autostrada Bucuresti-Ploiesti. Primul ministru a declarat ca acest tronson este foarte important pentru fluidizarea traficului intre Bucuresti si Ploiesti si ca la jumatatea lunii mai, autostrada va fi data in circulatie.

"Aceasta autostrada este esentiala pentru fluidizarea traficului intre Bucuresti si Ploiesti. Proiectul este integral acoperit de bugetul de stat. Am avut in permanenta atentie lucrarile, iar la jumatatea lui mai vom avea autostrada data in circulatie. Inchidem un proiect in care multa lume are merit. Domnul Boc a tinut foarte mult ca aceasta autostrada sa se finalizeze in 2011. Nu sunt multumit de stadiul lucrarilor. Voi fi multumit atunci cand autostrada va fi gata", a afirmat premierul.

Alexandru Nazare, ministrul Transporturilor, a declarat ca 56 de kilometri sunt gata, dar ca sunt intarzierim "in zona podurilor". "Mai sunt lucrari foarte grele de executat, iar in cazul in care nu vor fi finalizate in 15 mai constructoul va fi penalizat.






×