x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Unul din fondatorii site-ului de streaming Grooveshark a murit la 28 de ani

Unul din fondatorii site-ului de streaming Grooveshark a murit la 28 de ani

21 Iul 2015   •   11:12
Unul din fondatorii site-ului de streaming Grooveshark a murit la 28 de ani

Josh Greenberg - unul din fondatorii site-ului Grooveshark, închis la sfârşitul lunii aprilie pe fondul unor litigii judiciare, după ce a fost pionier în domeniul muzicii streaming - a murit din cauze încă nedeterminate, a informat luni poliţia locală citată de AFP.

Josh Greenberg, 28 de ani, a murit duminică seară la domiciliul său din Gainesville (Florida). Cauzele decesului nu au putut fi identificate în acest stadiu, dar nu există elemente care ar putea lăsa să se înţeleagă o posibilă crimă sau sinucidere, a informat poliţia din Gainesville pe Twitter.

Tânărul locuia cu iubita lui, însă aceasta a fost plecată în weekend. Josh lucra la proiecte noi şi era mai degrabă "uşurat decât depresiv" de soarta Grooveshark, a declarat mama sa, Lori Greenberg, citată de ziarul local The Gainesville Sun.

Înfiinţat în 2006 de trei studenţi de la universitatea din Florida - Grooveshark - a fost unul din primele site-uri care permitea ascultarea gratuită a muzicii la cerere. Piesele erau urcate pe site de utilizatori, pentru ca alţii să poată avea acces la ele.

La 30 aprilie, site-ul care revendica 30 de milioane de utilizatori pe lună, a fost închis. Urmăriţi în justiţie, proprietarii riscă o sancţiune de 736 de milioane de dolari.

AGERPRES

×