x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Unul dintre cei patru violatori din Olt este anchetat de Parchetul Militar. Individul este militar angajat la Deveselu

Unul dintre cei patru violatori din Olt este anchetat de Parchetul Militar. Individul este militar angajat la Deveselu

25 Iul 2015   •   23:01
Unul dintre cei patru violatori din Olt este anchetat de Parchetul Militar. Individul este militar angajat la Deveselu

Parchetul Militar anchetează cazul fetei violate de patru bărbaţi printre care un militar angajat la baza NATO din Deveselu. Surse din Politie spun că dosarul a fost înaintat de Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal,  Parchetului Militar din Bucureşti.

PUBLICITATE
 
Cei 4 tineri sunt acuzaţi că ar fi abuzat o pe fata chiar de ziua ei.

Fata povesteşte că s-a urcat în maşina unui coleg de-al prietenului ei, în care avea incredere. El i-a promis că o duce acasă, dar, pe drum, la fel ca în cazul din Vaslui, băiatul a oprit într-un câmp şi acolo şi-a mai chemat nişte prieteni.

Patru băieţi au agresat-o şi au profitat de ea în ziua în care îşi sărbătorea majoratul.

La peste o lună de la întâmplare, cei patru violatori sunt în continuare liberi şi nimeni nu i-a întrebat nimic. Dosarul s-a plimbat de la un parchet la altul, pentru ca magistraţii nu se decideau în competenţa cui este. Şi asta pentru că unul dintre cei patru este militar la baza NATO de la Deveselu.

Mai grav este că trei dintre agresori sunt recidivişti. Doi dintre ei au avut dosar penal la 15 ani, tot pentru viol iar altul a fost arestat preventiv anul trecut pentru tâlhărie, dar a fost eliberat.

Fata este încă ameninţată şi terorizată de agresori şi de apropiaţii acestora. Familia întreagă este terorizată şi nu mai iese din casă, de frică să nu se întâlnească cu agresorii.

×