x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator UPDATE Amenințarea cu bombă de la Tribunalul București a fost falsă

UPDATE Amenințarea cu bombă de la Tribunalul București a fost falsă

08 Iul 2020   •   14:49
UPDATE Amenințarea cu bombă de la Tribunalul București a fost falsă
Sursa foto: Foto: observator.tv

Amenințarea cu bombă de la Tribunalul Bucureşti s-a dovedit falsă. În urma cercetărilor, apelul telefonic la numărul de urgență 112, care anunţa prezenţa unui dispozitiv exploziv în clădire, a fost infirmat, transmite Direcţia Generală a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

"Astăzi, la ora 11,25, Poliţia Capitalei a fost sesizată prin SNUAU 112, de către un bărbat, despre faptul că la Tribunalul Bucureşti se află un dispozitiv exploziv. Circulaţia rutieră pe sensul Mircea Vodă către Piaţa Unirii a fost restricţionat", informează DGPMB.

La faţa locului s-a deplasat echipa pirotehnică din cadrul IGPR. Clădirea a fost evacuată.

ȘTIRE INIȚIALĂ Poliţia Capitalei a fost sesizată, astăzi, prin apel la numărul de urgență 112, că la Tribunalul Bucureşti se află o bombă.

"Astăzi, la ora 11,25, Poliţia Capitalei a fost sesizată prin SNUAU 112, de către un bărbat, despre faptul că la Tribunalul Bucureşti se află un dispozitiv exploziv. Circulaţia rutieră pe sensul Mircea Vodă către Piaţa Unirii a fost restricţionat", informează Biroul de presă al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

La faţa locului s-a deplasat echipa pirotehnică din cadrul IGPR. Clădirea a fost evacuată.

×
Subiecte în articol: alerta bomba tribunalul bucureşti