x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Urmăritul Boldea, căutat de Băsescu în Kenya, dă interviuri din Congo. "Să nu mai caute, că mă întorc eu. I-am spus procurorului că plec şi mi-a spus: Pleacă!"

Urmăritul Boldea, căutat de Băsescu în Kenya, dă interviuri din Congo. "Să nu mai caute, că mă întorc eu. I-am spus procurorului că plec şi mi-a spus: Pleacă!"

de Mediafax    |    23 Mar 2012   •   20:02
Urmăritul Boldea, căutat de Băsescu în Kenya, dă interviuri din Congo. "Să nu mai caute, că mă întorc eu. I-am spus procurorului că plec şi mi-a spus: Pleacă!"

Intr-o interventie exclusiva la Antena 3, deputatul Mihail Boldea, cel pe numele caruia Inalta Curte de Casatie si Justitie a emis mandat de arestare,, a oferit amanunte despre modul in care a plecat din tara, sustinand ca se va intoarce de bunavoie saptamana viitoare.

Boldea a comunicat reporterilor ca se afla la un safari, in Congo.
El a lansat un atac virulent catre procurorul care se ocupa de cazul sau, caruia spune ca i-ar fi comunicat faptul ca intentioneaza sa paraseasca tara si ca acesta i-ar fi incuviintat plecarea.
Boldea i-a acuzat si pe fostii sai colegi de la PDL de faptul ca au facut presiuni pentru nerespectarea procedurilor legale in cazul anchetei sale.

Iata cele mai importante declaratii ale lui Boldea, pentru Antena 3:
"Am facut plangeri la Parchetul General, am facut plangeri la Kovesi, la Codrut Olaru, la CSM, la Basescu. L-am inregistrat la Basescu in ianuarie si poate verificati chestia asta si i-am zis, domnule, sunt chemati martorii si se trage de ei sa dea declaratii cum vrea DIICOT-ul ca sa imi faca dosar. Si s-a facut..."

"Mi s-au incalcat toate drepturile la aparare."

"Sa nu ma caute domnul Basescu, voi veni eu saptamana viitoare. Acum caut bilet de avion. Vin sa-mi ispasesc pacatele in Romania, nu sa stau fugar. "

"De ce nimeni nu sesizeasa ca varul procurorului Carare este arestat pentru cel mai mare transport de tigari din Galati. Kovesi a spus nu stie de transport. Procurorul Carare este imputernicit sa faca verificari de CSAT pe contrabanda de tigari. Iar Carare controleaza contrabanda cu tigari la Galati. Sunt sute de oameni care spun ca procurorul Carare i-a batut si ce se intampla? CSM ia plingerile si le arunca la gunoi."

×