x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vaccinare non-stop la ANMCS, de vineri până duminică

Vaccinare non-stop la ANMCS, de vineri până duminică

26 Mai 2021   •   10:56
Vaccinare non-stop la ANMCS, de vineri până duminică

De vineri până duminică se organizează o vaccinare non-stop la Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate (ANMCS). Orice persoană poate veni să se vaccineze împotriva COVID-19, fără programare.

ANMCS a transmis, miercuri, că vaccinarea non-stop se realizează în perioada 28-30 mai.

Maratonul de vaccinare se realizează de către ANMCS, în parteneriat cu Primăria Capitalei și Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB), și cu sprijinul Direcției de Sănătate Publică a Municipiului București (DSPMB).

Vaccinarea debutează vineri la ora 8.00 și se desfășoară până duminică, pe 30 mai, la ora 20.00.

Orice persoană poate merge să se vaccineze împotriva COVID-19, fără programare, la sediul ANMCS, din Splaiul Independenței nr. 202 A, sector 6, București. .

„Îu speranța că vom contribui împreună la depășirea crizei și întoarcerea la normalitate, vă așteptăm la Maratonul Vaccinării”, a declarat dr. Vlad-Teodor Berbecar, președintele ANMCS.

La acest eveniment va administra serul Pfizer-BioNTech.

Pentru persoanele care nu au împlinit încă vârsta de 18 ani, dar care doresc să se vaccineze, este necesar acordul scris al unui părinte sau al tutorelui legal.

Potrivit ANMCS, medicii și asistenții medicali care vor asigura, ca voluntari, buna desfășurare a Maratonului Vaccinării, provin integral din spitalele și cabinetele medicale școlare administrate de ASSMB.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: vaccinare