x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vaccinarea cu vaccinul anti-COVID produs de Moderna, disponibilă în 73 de centre noi. Unde se află noile centre de vaccinare

Vaccinarea cu vaccinul anti-COVID produs de Moderna, disponibilă în 73 de centre noi. Unde se află noile centre de vaccinare

10 Mar 2021   •   11:26
Vaccinarea cu vaccinul anti-COVID produs de Moderna, disponibilă în 73 de centre noi. Unde se află noile centre de vaccinare

Un număr de 73 de cabinete noi de vaccinare au devenit operaționale începând cu 10 martie pentru programare în vederea imunizării cu vaccinul anti-COVID produs de Moderna.

Vaccinarea urmează să înceapă din 15 martie, iar capacitatea fiecărui cabinet este de 60 de persoane pe zi, potrivit Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19.

Cabinetele funcționează atât în centrele deja existente, cât și în alte locații identificate de către autoritățile locale/ județene.

Se pot programa persoane cu boli cronice, persoane cu vârsta peste 65 de ani și persoane încadrate într-un grad de handicap, însoțitorii acestora și persoanele care locuiesc la același domiciliu cu acestea.

Distribuția celor 73 de cabinete de vaccinare la nivel național se va face în 24 de județe din țară și în municipiul București, astfel:

Arad (5)
Argeș (3)
Bacău (4)
Bihor (3)
Bistrița-Năsăud (3)
Botoșani (3)
Brașov (2)
Caraș-Severin (2)
Constanța (4)
Covasna (1)
Dâmbovița (2)
Galați (3)
Giurgiu (2)
Harghita (1)
Hunedoara (3)
Ialomița (2)
Ilfov (4)
Neamț (2)
Olt (2)
Prahova (2)
Satu Mare (2)
Suceava (4)
Timiș (5)
Tulcea (1)
Vrancea (3)
București (5).

×
Subiecte în articol: vaccinare vaccin anti-covid moderna