x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Valentin Boldea: De când a început scandalul nu am luat legătura cu fratele meu. Faptul că l-am auzit la televizor m-a liniştit

Valentin Boldea: De când a început scandalul nu am luat legătura cu fratele meu. Faptul că l-am auzit la televizor m-a liniştit

27 Mar 2012   •   07:34
Valentin Boldea: De când a început scandalul nu am luat legătura cu fratele meu. Faptul că l-am auzit la televizor m-a liniştit

Fratele mai mare al deputatului Mihail Boldea, Valentin Boldea, sustine ca nu a luat legatura cu fratele lui si ca cel mai probabil nu il va vedea prea curand.

"De cand a inceput acest scandal nu am luat legatura cu el. Faptul ca l-am auzit la televizor, intrand in direct pe diverse posturi de televiziune, intr-un fel m-a linistit si mi-am dat seama ca este intr-o stare perfecta de sanatate si nu mi-am facut probleme", a spus Valentin Boldea, la B1 Tv.

"Nu cred ca autoritatile imi vor permite sa iau legatura cu el, exista niste proceduri standard Si la televizor il vad asa ca nu e nicio problema", a spus Boldea referitor la readucerea in tara a fratelui sau.

Valentin Boldea nu crede ca fratele sau s-a predat pentru a fi arestat, ci s-a prezentat la consulatul de la Nairobi pentru a avea protectia statului roman.

"Daca s-ar fi predat sau ar fi fost arestat de autoritatile kenyene nu cred ca il vedeam in momentul de fata la Amsterdam. Ar fi trebuit sa urmeze alte etape si alte proceduri pentru a fi preluat. El s-a prezentat la consulatul roman de la Nairobi pentru a avea protectia statului roman", a mai spus Valentin Boldea.

Mihail Boldea urmeaza sa fie adus in tara in cursul zilei de marti, in jurul orei 13:00.

×