x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vara asta se poartă INTERNSHIP

Vara asta se poartă INTERNSHIP

07 Iul 2009   •   00:00
Vara asta se poartă INTERNSHIP

Până la 30 august, studenţii şi proaspăt absolvenţii au şansa de a se înscrie la unul dintre zecile de internship-uri din cadrul Programului Naţional Internship 2009, găzduit de portalul www.StudentCV.ro.



Ei au astfel posibilitatea de a se pregăti pentru o viitoare carieră în domeniul în care studiază. În felul acesta, ei acumulează experienţă profesională, interacţionează cu profesionişti în domeniu, participă la training-uri şi sesiuni de formare teoretică şi practică.

Cei interesaţi trebuie să acceseze www.StudentCV.ro, să completeze pe site un CV tip Europass şi să aplice online pentru stagiile oferite de companiile de top participante, urmând apoi a fi evaluaţi şi incluşi în procesele de selecţie ale acestora.

De cealaltă parte, prin Programul Internship 2009, angajatorii au posibilitatea de a implica în activităţile desfăşurate în cadrul companiei tineri valoroşi pe care îi pot forma, îndruma şi ulterior angaja în regim permanent. Acestui demers s-au alăturat companii importante precum Enel, sponsorul programului, BCR Administrare Fond de Pensii, partener oficial, Ursus Breweries, în calitate de partener, şi numeroase alte firme din domeniul bancar, mass-media, IT, resurse umane, administrativ, contabilitate, inginerie, vânzări şi juridic.

La Internship 2008 peste 4.000 de tineri din toată ţara au aplicat pentru un internship sau un trainee oferit de una din cele 155 de companii înscrise în program.

Organizatorii celor două ediţii ale programului sunt Perform HR - companie de resurse umane şi evenimente de carieră pentru tinerii profesionişti şi Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

×
Subiecte în articol: observator