x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vasile Cepoi pleacă de la Sănătate doar dacă-i cere premierul: Nu plec, nu vreau să fac jocul nimănui!

Vasile Cepoi pleacă de la Sănătate doar dacă-i cere premierul: Nu plec, nu vreau să fac jocul nimănui!

25 Sep 2012   •   12:23
Vasile Cepoi pleacă de la Sănătate doar dacă-i cere premierul: Nu plec, nu vreau să fac jocul nimănui!

Referitor la acuzatiile Agentiei Nationale de Integritate, ministrul Sanatatii, Vasile Cepoi, a declarat ca nu-si va da demisia decat daca premierul i-o va cere. In plus, Cepoi a afirmat ca nu va pleca din functie pentru ca nu vrea sa faca jocul nimanui.

"Daca premierul imi va cere sa-mi dau demisia, imi voi da, altfel nu. Nu vreau sa dau satisfactie nimanui", a declarat Vasile Cepoi.

Ministrul Sanatatii a precizat ca ANI nu i-a trimis niciun raport, afland de acuzatii din comunicatul de presa. "Nu am primit niciun raport de la ANI, ci ca de obicei cum se procedeaza, s-a anuntat prin presa. Mi-a afectat imaginea pe care am construit-o atatia ani", a spus Vasile Cepoi.

"Am avut calitatea de rector universitar si am sustinut un curs despre calitatea serviciilor medicale din spitale care este principala cauza de insatisfactie a populatiei. Am fost rector in cadrul unui proiect despre calitatea serviciilor medicale, domeniu in care se recunoaste ca am experienta. Nu am nimic sa-mi reprosez", a mai spus ministrul Sanatatii, citat de Agerpres.

Agentia Nationala de Integritate a sesizat Directia Nationala Anticoruptie in vederea cercetarii ministrului Sanatatii, Vasile Cepoi, pentru savarsirea infractiunilor de conflict de interese, infractiuni impotriva intereselor financiare ale Comunitatii Europene, precum si a celor asimilate infractiunilor de coruptie, in legatura cu derularea unui proiect finantat prin POSDRU, pe vremea cand acesta era director al Directiei de Sanatate Publica Iasi.

×