x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vedetele Intact, însoţite de copii, au petrecut la iarbă verde

Vedetele Intact, însoţite de copii, au petrecut la iarbă verde

04 Iun 2012   •   10:27
Vedetele Intact, însoţite de copii, au petrecut la iarbă verde

1 iunie a fost prilej de mare sarbatoare pentru copiii angajatilor Grupului Intact, care au fost invitati, impreuna cu parintii, la o petrecere in aer liber, la Gradina Valorilor, din Parcul Tineretului.

Magicieni, regi, printese si clovni i-au distrat pe cei mici, tinere artiste i-au pictat pe fata si i-au transformat in personaje de poveste.

Dintre prezentatorii si realizatorii de emisiuni prezenti de Ziua Copilului la iarba verde au fost Alina Puscas care l-a insotit pe Eric, fiul lui Andrei Aradits, Maria Coman, Alessandra Stoicescu sau Irina Cordoneanu.

Unul dintre invitatii speciali ai petrecerii a fost Marinica Ambrose, baietelul - imagine al campaniei “Lasati-ma sa invat', adoptat la distanta de Alessandra Stoicescu la sfarsitul anului trecut. Sosit impreuna cu tatal dintr-un satuc din Moldova, pustiul de trei anisori a fost uimit de numarul mare al copiilor care venisera sa-l invite la joaca, de imensele tobogane gonflabile, de muzica si de personajele de poveste care prinsesera viata. Marinica s-a aflat, de altfel, la prima iesire din localitatea in care s-a nascut, astfel ca, pentru el, totul a avut dimensiuni de basm. In programul pus la cale de Fundatia Mereu Aproape si Alessandra Stoicescu, pustiul va mai vizita Muzeul Antipa si va merge la un spectacol la teatrul de papusi.

×