x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Verdict - NUP, cadou pentru deputatul PNL Palar

Verdict - NUP, cadou pentru deputatul PNL Palar

de Tiberiu Lovin    |    27 Aug 2005   •   00:00
Verdict - NUP, cadou pentru deputatul PNL Palar

Procurorii de la PNA Bacau au tras linie sub maldarul de probe din dosarul de luare de mita al deputatului liberal Ionel Palar. Mana dreapta a primarului Romeo Stavarache a scapat, dar cel care l-a acuzat nu renunta la acuzatii. Marius Rotaru, inginerul care a dezvaluit ca a dat 2.500 de euro pentru postul de sef la Romsilva, a mai facut o plangere. De data aceasta impotriva procurorului care l-ar fi scos basma curata pe deputat.

ISTORIA SPAGII. La inceputul anului a aparut primul caz de spaga parlamentara. Un inginer silvic din Bacau l-a acuzat public pe deputatul liberal Ionel Palar ca i-a solicitat bani pentru functia de sef la Directia Silvica Bacau. Marius Rotaru sustine ca a dat acesti bani, iar ca dovada sa fie completa ne-a pus in legatura cu martorii care au fost la acest eveniment. Unul dintre ei, Gheorghe Pircau, ne-a declarat ca a fost de fata cand inginerul i-a dat parlamentarului in mana 2.500 de euro. Intermediarul afacerii, Perino Baraga, a recunoscut intr-o inregistrare ca a luat banii si ca nu a fost "singurul care a dat". Cu toate inregistrarile telefonice dintre Rotaru, Baraga si Palar, PNA nu a reusit sa vada vinovatia deputatului. "Chiar ni s-a refuzat sa mai depunem probe. Motiv pentru care am facut plangere penala impotriva procurorului Ionascu de la PNA Bacau", ne-a spus avocatul Vasile Botomei, cel care-l reprezinta pe inginerul silvic.

FARA EMOTII. Fata de rezolvarea acestui caz, parlamentarul Ionel Palar ne-a declarat ca nu a avut nici o indoiala ca dosarul va fi etichetat cu NUP. "Nu sunt vinovat, asa cum am mai spus. Nici nu voi face nimic impotriva celui care a depus plangere. Nu merita sa-i fac imagine", ne-a declarat sigur pe el cel acuzat ca s-a manjit cu 2.500 de euro pentru un post caldut in functia de director general la Romsilva Bacau.

×
Subiecte în articol: observator