x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Victor Ponta: "Retragerea proiectului de lege a Sănătăţii este o victorie a societăţii civile

Victor Ponta: "Retragerea proiectului de lege a Sănătăţii este o victorie a societăţii civile

13 Ian 2012   •   17:01
Victor Ponta: "Retragerea proiectului de lege a Sănătăţii este o victorie a societăţii civile

Presedintele PSD, Victor Ponta a facut, vineri seara, primele declaratii in urma anuntului facut de Traian Basescu, prin care proiectul Legii Sanatatii este retras din dezbaterea publica.

Ii felicit pe toti cei care la aceasta ora sunt in pietele din marile orase ale tarii, pentru a-si exprima solidaritatea cu doctorul Arafat.

Este o victorie a societatii civile. Regret ca nu ma aflu in Piata Universitatii, dar nu vrem, nici eu, nici colegii din opozitie, sa politizam acest protest.

Aceasta infrangere a regimului Basescu arata ca in Romania sunt inca oameni care au curajul sa isi spuna punctul de vedere.

Decizia lui Basescu este corecta, chiar daca a venit din frica. Regret ca Basescu nu mai are acum curajul sa coboare in strada.

In numele USL, va anunt ca vom participa la un pact national pentru sanatate, prin care oameni ca Arafat sa ne spuna noua, oamenilor politici, ce trebuie facut pentru sistemul sanitar.

Sper sa urmeze un nou gest normal, acela ca doctorul Arafat sa fie reinstalat in functie.

×
Subiecte în articol: basescu ponta arafat