x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Victor Ponta: Traian Băsescu nu a plătit încă pentru ce a făcut României

Victor Ponta: Traian Băsescu nu a plătit încă pentru ce a făcut României

06 Apr 2015   •   22:21
Victor Ponta: Traian Băsescu nu a plătit încă pentru ce a făcut României
Sursa foto: Victor Ponta: Traian Băsescu nu a plătit încă pentru cea ce a făcut României

Premierul Victor Ponta a declarat că fostul președinte Traian Băsescu nu a plătit încă pentru cea ce a făcut României în mandatele sale și că în opinia sa "ar fi drept și corect" ca acesta să fie chemat în fața procurorilor.

"Eu cred că domnul Băsescu încă nu a plătit pentru toate relele pe care le-a făcut României și cred că trebuie să plătească pentru asta. Mă refer și politic și penal pentru că atunci când oamenii spun dreptate până la capăt nu se mulțumesc doar cu doamna Udrea", a afirmat Ponta la România TV rugat să comenteze afirmația fostului șef al statului potrivit căreia actualul președintele Iohannis și premierul Ponta ar avea interes ca el să iasă din politică.

Întrebat dacă așteaptă ca Traian Băsescu să fie chemat în fața procurorilor, Ponta a răspuns: "Eu personal cred că așa ar fi drept și corect".

Fostul președinte Traian Băsescu a susținut că foarte mulți au interes ca el să iasă din politică, inclusiv președintele Klaus Iohannis și premierul Victor Ponta. ''Cred că Iohannis nu e interesat deloc să rămân în politică, Ponta nu e interesat deloc să rămân în politică, aici mă refer și la cei din jurul lor. Nu știu de ce ar fi interesată doamna Macovei să rămân în politică, dar nu o suspectați că ea trimite golanii ăștia să fluiere. Eu sunt un cetățean liber care e fluierat de niște golani'', a adăugat Băsescu, care a fost huiduit la intrarea în sediul B1TV.

×