x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator VIDEO Budăi: Guvernul a aprobat ajutoare de urgenţă pentru victimele exploziei de la Uzina Mecanică Băbeni

VIDEO Budăi: Guvernul a aprobat ajutoare de urgenţă pentru victimele exploziei de la Uzina Mecanică Băbeni

03 Dec 2021   •   12:05
VIDEO Budăi: Guvernul a aprobat ajutoare de urgenţă pentru victimele exploziei de la Uzina Mecanică Băbeni
Sursa foto: Captura Antena 3

Ministrul Muncii, Marius Budăi a anunţat  vineri, la Palatul Victoria ca Guvernul a decis, printr-o hotărâre, acordarea unor ajutoare de urgenţă pentru sprijinirea familiilor persoanelor decedate în urma exploziei produse la Uzina Mecanică Băbeni S.A. din judeţul Vâlcea, suma alocată pentru fiecare persoană decedată fiind de 10.000 de lei.

 



"În şedinţa de guvern de astăzi, Ministerul Muncii a promovat o hotărâre de guvern privind acordarea unor ajutoare de urgenţă, ştim cu toţii că la Vâlcea a avut loc un accident nefericit şi ne dorim să sprijinim familiile aparţinătoare victimelor de acolo. Se acordă prin hotărârea de guvern de astăzi o sumă de 10.000 de lei pentru fiecare persoană decedată, 8.000 de lei pentru fiecare persoană rănită şi 5.000 de lei pentru fiecare persoană aflată în şoc traumatic",  a precizat ministrul social-democrat.

În urma exploziei de la Uzina Mecanică Băbeni S.A., patru persoane si-au pierdut viata, trei au fost rănite şi două au suferit şoc traumatic. 

×
Subiecte în articol: Marius Budăi