x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator VIDEO: Cei mai puternici copii din lume sunt români. Vezi antrenamentul celor doi mici culturişti din Galaţi

VIDEO: Cei mai puternici copii din lume sunt români. Vezi antrenamentul celor doi mici culturişti din Galaţi

01 Mar 2012   •   10:55
VIDEO: Cei mai puternici copii din lume sunt români. Vezi antrenamentul celor doi mici culturişti din Galaţi

Giuliano (in varsta de 7 ani) si Claudiu Stroe (in varsta de 5 ani), din Galati, ar putea fi considerati cei mai puternici baieti din lume, scrie thepostgame.com.

Cei doi frati culturisti isi petrec timpul liber in sala de forta, in fiecare zi participand la un antrenament care dureaza doua ore. Ei ridica greutati de cand erau mici.

Antrenamentele sunt conduse de tatal lor, Iulian, care spera ca Giuliano si Claudiu sa devina vedete.

Giuliano este deja celebru pe internet, mii de oameni urmarind videoclipurile de pe Youtube in care micutul demonstreaza ca merita sa fie considerat "cel mai puternic copil din lume". Cand avea cinci ani, Giuliano Stroe a stabilit primul record mondial printr-un exercitiu in care parcurgea distanta de 10 metri, in maini, intr-un timp extrem de scurt, cu o minge medicinala intre picioare. El a mai intrat in Cartea Recordurilor reusind sa isi sustina toata greutatea corpului, in maini, paralel cu solul mai mult de 39 de secunde, cat era recordul precedent, in pozitia numita "steag uman".

Giuliano face 21 de tractiuni la bara in 56 de secunde sau 140 de flotari in aproape patru minute, dar si flotari efectuate pe sticle.

×