x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Viitor - Cozma, intre politica si Paris

Viitor - Cozma, intre politica si Paris

16 Iun 2005   •   00:00
Viitor - Cozma, intre politica si Paris

Dupa mai bine de sase luni, Miron Cozma s-a intors, din nou, la Timisoara, imediat dupa ce a fost eliberat din Penitenciarul Rahova.

Dupa mai bine de sase luni, Miron Cozma s-a intors, din nou, la Timisoara, imediat dupa ce a fost eliberat din Penitenciarul Rahova.
De aceasta data, Luceafarul Huilei nu a mai venit in capitala Banatului cu avionul, ci cu masina si a ajuns la destinatie in dimineata zilei de marti. Fiul lui Miron Cozma detine la Timisoara o vila, intr-un cartier rezidential de la

MARGINEA ORASULUI. Dupa eliberarea lui Cozma, nici un membru al familiei nu a dorit sa faca vreun comentariu. Atat fosta sotie, cat si fratele acestuia, care a ajuns la Timisoara spre seara, au preferat sa se ascunda in spatele gardului inalt, care protejeaza proprietatea mezinului. "Miron are nevoie de liniste. Ar fi frumos sa-l lasati in pace. A facut totusi opt ani de puscarie." La atat s-a rezumat declaratia lui Tiberiu Cozma. Miron a sosit la vila din cartierul Urseni, undeva in jurul orei 3:00 dimineata, fiind insotit doar de fiul sau. "Nu ma mai tem de nimic si, in curand, voi spune tot adevarul despre mineriade. Toti gresim. Si eu am gresit si nu am pretins niciodata altfel. Cozma nu va fi umilit", a declarat Luceafarul Huilei. In ceea ce priveste planurile sale in viitorul apropiat, fostul lider de sindicat din Valea Jiului oscileaza intre politica si... Paris, dar asta numai dupa ce-si va rezolva problemele cu justitia romana.

CHEF. In rest, bucurie mare pentru minerii din Gorj la aflarea vestii ca Miron a fost eliberat. Ortacii din Rovinari au chefuit toata noaptea in cinstea evenimentului.

NU ESTE DORIT IN TIMISOARA
Prefectul de Timis, Ovidiu Draganescu, spera ca Miron Cozma sa nu se stabileasca la Timisoara. "Cat o fi pe buna pace si de n-o fi cu banat... Noi nu avem nimic personal cu el. Cu toate acestea, sper sa nu aiba intentia sa se stabileasca aici", a spus Draganescu. Prefectul si-a spus si punctul sau de vedere legat de decizia lui Cozma de a se stabili la Timisoara. "Eu, ca timisorean si ca fost "golan" din Piata Universitatii, evident ca nu sunt de acord sa fie concitadinul meu."

×
Subiecte în articol: observator cozma