x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vîntu: "Mă voi supune deciziei instanţei, mă vedeţi luându-mi căruciorul şi fugind peste graniţe?"

Vîntu: "Mă voi supune deciziei instanţei, mă vedeţi luându-mi căruciorul şi fugind peste graniţe?"

21 Iun 2012   •   14:00
Vîntu: "Mă voi supune deciziei instanţei, mă vedeţi luându-mi căruciorul şi fugind peste graniţe?"

Sorin Ovidiu Vintu a declarat, joi, ca se va supune deciziei instantei si dupa ispasirea pedepsei ii va urmari in justitie pe cei care se fac vinovati de acest "rapt", printre care i-a nominalizat pe Traian Basescu, Laura Codruta Kovesi, George Maior, Marius Iacob si Florian Coldea.

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu, care, joi, a fost condamnat la un an de inchisoare cu executare pentru santajarea lui Sebastian Ghita, a declarat la Realitatea TV ca nu va ataca in niciun fel decizia instantei.

Vintu a mai spus ca nu se astepta la aceasta decizie a instantei, pe care a catalogat-o ca fiind o bataie de joc "la adresa actului de justitie si a bunului simt". "Nu s-a facut altceva decat sa se legifereze tentativa de furt a lui Ghita, ajutat de Parchetul General - Kovesi, la instigarea lui Traian Basescu. Asta e realitatea. Imi pare rau sa constat ca niste judecatori s-au facut partasi", a mai spus el.

Vintu a precizat ca, dupa ce isi va ispasi pedeapsa, le va urmari in instanta pe "toate aceste canalii" care s-au facut vinovate de aceste abuzuri, nominalizandu-i pe George Maior, Florian Coldea, Laura Codruta Kovesi, Marius Iacob si pe Traian Basescu.

"Dansii au incercat din toate puterile si se pare ca au reusit sa-mi incapaciteze puterea de lupta. Fiind afara evident ca voi avea o putere de lupta mult mai mare decat fiind arestat", a mai spus Vintu.

El a adaugat ca nu are cum sa nu se supuna deciziei instantei. "Ma vedeti pe mine luandu-mi caruciorul si fugind peste granite? Este evident ca nu am incotro, singura mea posibilitate era sa renunt la a mai lupta cu sistemul ticalosit generat de domnul Traian Basescu", a mai spus Vintu. (Mediafax)

×