x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Violatoarea taximetristului din Tulcea, urmărită penal pentru lipsire de libertate, viol şi tentativă de omor

Violatoarea taximetristului din Tulcea, urmărită penal pentru lipsire de libertate, viol şi tentativă de omor

03 Sep 2012   •   13:24
Violatoarea taximetristului din Tulcea, urmărită penal pentru lipsire de libertate, viol şi tentativă de omor

Luminita Perijoc, autoarea unei tentative de viol asupra unui taximetrist din Tulcea, este urmarita penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de lipsire de libertate in mod ilegal, viol si tentativa de omor, se arata intr-un comunicat de presa al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Potrivit documentului, Perijoc a fost audiata luni de procurori si i-a fost impusa obligatia de a nu parasi tara pe o perioada de 30 de zile.

"In noaptea de 22/23.08.2012, aflata in stare de ebrietate, invinuita a invitat in apartamentul in care locuieste singura pe partea vatamata S. N. (taximetrist), careia ii solicitase in mod repetat in acea zi sa ii cumpere bauturi alcoolice si tigari si, amenintandu-l cu un cutit, l-a obligat sa intretina cu ea relatii sexuale, iar cand acesta a incercat sa iasa din locuinta, i-a aplicat o lovitura cu cutitul in zona capului. Expertiza psihiatrica efectuata in cauza a concluzionat ca invinuita prezenta o intoxicatie alcoolica acuta si discernamant prezent la momentul comiterii faptelor", se mai arata in comunicat.

Cercetarile continua in vederea lamuririi tuturor imprejurarilor de fapt si stabilirii raspunderii judiciare.

×