x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Viscol la Rânca. Urmăreşte LIVE dezlanţuirea naturii

Viscol la Rânca. Urmăreşte LIVE dezlanţuirea naturii

08 Dec 2012   •   20:24
Viscol la Rânca. Urmăreşte LIVE dezlanţuirea naturii

Meteorologii au emis o avertizare de COD GALBEN de ninsoare şi vânt valabilă de sâmbătă de la ora 18:00 până duminică la ora 21:00. Vor fi ninsori în zonele de munte şi cantităţi mari de precipitaţii în toată ţara.

Click pentru a urmari imagini live de la Ranca pe camera jurnalul.ro.

Duminică
Vremea va fi în general închisã. În cursul zilei vor fi precipitaţii sub formã de ninsoare în zona de munte, în Banat, Crişana, Maramureş şi în jumãtatea de nord a Moldovei, mixte în Transilvania şi Oltenia şi sub formã de ploaie în rest. Noaptea, aria precipitaţiilor se va restrânge şi va ninge în Moldova, în Muntenia vor fi precipitaţii mixte, iar în Dobrogea vor predomina ploile. În zona montanã şi în Moldova, cantitãţile de apã vor depãşi 25...30 l/mp. Îndeosebi în prima parte a zilei vor mai fi intensificãri ale vântului, cu precãdere în Banat, Crişana şi la munte, unde va viscoli temporar ninsoarea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -5 şi 7 grade, mai ridicate în sud-est, iar cele minime, în general, între -6 şi 6 grade.Presiunea atmosferica va fi în creştere în regiunile vestice, iar în celelalte regiuni va continua sã scadã.

În Bucureşti cer noros, ploaie şi vânt în rafale. Cu toate acestea temperatura aerului creşte mai mult decât în ziua precedentă, spre o maximă de 7 grade.

×
Subiecte în articol: cod galben viscol ranca