x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vlădan, în faţa judecătorilor: Nu înţeleg de ce mă aflu aici. Criminalul de la Perla vrea să rămână în arest

Vlădan, în faţa judecătorilor: Nu înţeleg de ce mă aflu aici. Criminalul de la Perla vrea să rămână în arest

12 Mar 2012   •   07:44
Vlădan, în faţa judecătorilor: Nu înţeleg de ce mă aflu aici. Criminalul de la Perla vrea să rămână în arest

UPDATE 12:15 - Autorul atacului armat de la coaforul din zona Perla, a fost adus la Curtea de Apel Bucuresti, el anuntand instanta ca isi retrage recursul la decizia de arestare preventiva. Gheorghe Vladan a spus in fata instantei ca nu intelege de ce a fost adus, in contextul in care "totul e clar".

Instanta a ramas in pronuntare pe solicitarea lui Gheorghe Vladan, urmand sa anunte ca a luat la cunostinta de retragerea recursului.

..............................

Gheorghe Vladan, autorul atacului armat de la coaforul din zona Perla, a fost dus, in aceasta dimineata, la INML pentru expertiza psihiatrica solicitata. Vladan, care si-a ucis sotia si o colega a acesteia si a ranit alte sase persoane, vrea sa fie internat intr-un spital de psihiatrie, pentru a scapa de inchisoare. Criminalul de la Perla a facut recurs la decizia de arestare preventiva, iar procesul se judeca la Curtea de Apel Bucuresti.

Instanta Curtii de Apel Bucuresti urmeaza sa ia in discutie contestatia lui Gheorghe Vladan, arestat in 6 martie, pentru omor calificat si deosebit de grav, in urma unei decizii a Tribunalului Capitalei.

Gheorghe Vladan a fost dus, vineri, la Spitalul Penitenciarul Jilava, unde i-au fost facute analize si investigatii medicale, inaintea expertizei psihiatrice la care va fi supus de catre specialistii Institutului National de Medicina Legala.

In aceasta dimineata, Gheorghe Vladan a fost dus la INML pentru expertiza psihiatrica, urmand ca dupa incheierea acesteia sa fie dus la Curtea de Apel Bucuresti pentru judecarea recursului sau la decizia de arestare preventiva pentru omor calificat si deosebit de grav.

Dosarul lui Gheorghe Vladan a ajuns vineri la Curtea de Apel Bucuresti, care a stabilit ca recursul acestuia sa fie judecat luni. Gheorghe Vladan a fost arestat marti, de instanta Tribunalului Bucuresti, pentru omor calificat si deosebit de grav, el fiind acuzat si de nerespectarea regimului armelor si munitiilor, dar si de premeditarea faptei.

In urma cu o saptamana, in jurul orei 17:30, Gheorghe Vladan (53 de ani), sofer la Policlinica MAI, a intrat in coaforul din complexul Perla, din cartierul Dorobanti, unde lucra sotia sa, Florina Vladan (47 de ani), coafeza. Vladan si-a impuscat mortal sotia, apoi a tras intr-o colega a sa, casiera Mariana Bendre, dupa care a ranit alte sase persoane aflate in salonul de infrumusetare din Bucuresti.


×